AMD şi Qualcomm introduc FastConnect 6900 pe PC-urile cu procesoare AMD Ryzen din seria PRO 6000

AMD şi Qualcomm introduc FastConnect 6900 pe PC-urile cu procesoare AMD Ryzen din seria PRO 6000

Procesor AMD Ryzen PRO seria 6000.

AMD şi o filială a Qualcomm au anunţa o colaborare pentru a optimiza sistemului de conectivitate Qualcomm FastConnect pentru PC-urile bazate pe procesoare AMD Ryzen.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu ajutorul sistemului mobil de conectivitate FastConnect 6900, cele mai recente laptopuri din segmentul de business echipate cu procesoare AMD Ryzen din seria PRO 6000 dispun de conectivitate Wi-Fi 6 şi 6E, inclusiv opţiuni wireless activate cu Windows 11.

În colaborare cu Microsoft, noua generaţie de PC-uri cu Windows 11, cum ar fi Lenovo ThinkPad Z Series şi HP EliteBook 805 Series, pot valorifica întregul potenţial pe care îl dispune Windows 11 Wi-Fi Dual Station prin Qualcomm 4-Stream Dual Band Simultaneous.

Benzile Wi-Fi multiple depăşesc performanţele conexiunilor tradiţionale cu o singură bandă rezultând videoconferinţe îmbunătăţite, latenţă redusă şi stabilitatea conexiunii. Valorificând banda de 6 GHz, utilizatorii de laptopuri de ultimă generaţie pot profita de îmbunătăţirile aduse lăţimii de bandă şi vitezei acesteia, fără a intra în competiţie cu alte dispozitive decât cele de 6E.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările