VIDEO Dacian Cioloş a votat la Zalău: „Cel mai important este să iasă lumea la vot“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacian Cioloş a votat FOTO Andreea Vilcovschi
Dacian Cioloş a votat FOTO Andreea Vilcovschi

Dacian Cioloş a votat la Zalău puţin după ora 9.00. După exercitarea dreptului la vot acesta a îndemnat oamenii să meargă la vot pentru ca rezultatul de diseară să fie cât mai reprezentativ „ca să fie mai bine“.

Şeful Guvernului a venit la vot însoţie de fratele său, Sorin Cioloş, şi a fost aşteptat în faţa secţiei de votare de reprezentanţi ai PNL şi USR, printre care şi candidaţii celor două formaţiuni politice.

”Am un  mesaj important pe care vreau să-l repet, în aşa fel încât să fie bine înţeles: cred că cel mai important în ziua de azi este să iasă lumea la vot, indiferent de opţiunile politice. Este important pentru ca rezultatul să fie cât mai reprezentativ. Astăzi este ziua în care alegătorii pot să transmită celor care vor conduce România cele mai importante mesaje pentru următorii patru ani”, a declarat premierul Dacian Cioloş după ce a votat, acasă, la Zalău.

El a subliniat că românii care votează vor fi îndreptăţiţi să conteste şi să facă observaţii la ce se va întâmpla în următorii patru ani. În plus, vor avea "toată legitimitatea de a urmări modul în care mandatul pe care l-au dat va fi pus în aplicare". Dacian Cioloş a profitat de ocazie pentru a se adresa şi celor tineri, pe care îi bate gândul să plece din ţară: "Această libertate de a putea vota, de a ne putea vota reprezentanţii au fost greu câştigată în istorie şi cred ca este important să nu o desconsiderăm. Mă gândesc aici mai ales la cei tineri, chiar la cei pe care îi au spunând <<dacă lucrurile nu merg bine în ţară eu prefer să plec>>. Cred că avem cu toţii datoria să încercăm să facem ca lucrurile să meargă bine în ţară înainte de a ne gândi la altceva. Dacă într-adevăr iubim locurile în care ne-am născut şi vrem ca lucrurile să meargă mai bine ca şi cei care sunt acum afară şi doresc să se întoarcă să poată să o facă. Asta e speranţa mea şi în această idee am votat şi eu astăzi".

Dacian Cioloş a votat acasă, la Zalău

Vă mai recomandăm:

Teleormanul lui Dragnea, imperiul prăbuşit al României, versus Sălajul lui Cioloş, locul unde industria duduie. Ce spun statisticile despre cele două judeţe

Premierul Dacian Cioloş, despre centura Zalăului: "Al doilea tronson ar putea fi gata în 2019"

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite