Se schimbă modul de "taxare" a taximetriştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Taximetriştii care obţin venituri din activităţi independente pentru care venitul net a fost determinat în sistem real în anul 2011 pot opta de anul acesta pentru determinarea venitului net anula pe bază de norme de venit.

Potrivit Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Sălaj, opţiunea se exercită prin completarea declaraţiei privind venitul estimat cu informaţii privind stabilirea venitului net anual pe baza normelor de venit şi depunerea la organul fiscal competent până la data de 31 ianuarie, inclusiv. 

În cazul în care, contribuabilii, pentru care venitul net a fost determinat în sistem real în anul 2011, nu optează pentru stabilirea venitului net pe baza normelor de venit, pentru anul 2012 se va menţine regimul de impozitare din anul precedent.

Informaţii suplimentare se pot obţine la birourile pentru asistenţa contribuabililor din cadrul administraţiilor finanţelor publice, telefonic la Biroul de asistenţă contribuabili a DGFP Sălaj, la numărul 0260-661117, telefonic, la Centrul de asistenţă a contribuabililor, la numărul 031 40 39 160 şi accesând pagina de Internet,  www.anaf.ro.


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite