Scurgeri de gaz într-un bloc din centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scurgerile de gaz au fost depistate într-un imobil de pe strada Gheorghe Doja
Scurgerile de gaz au fost depistate într-un imobil de pe strada Gheorghe Doja

Lucrătorii E-On Gaz din municipiul Zalău au intervenit azi pe strada Gheorghe Doja pentru a verifica instalaţia dintr-un bloc de locuinţe. Aici au fost constatate scurgeri de gaz, la un contor aflat pe casa scării, la parterul imobilului – bloc de locuinţe.

Intervenţia lucrătorilor E-On Gaz a avut loc azi în jurul orei 9,30 după ce un locatar a făcut o sesizare telefonică solicitând intervenţia echipei specializate. Într-adevăr, în blocul cu pricina angajaţii companiei au depistat scurgeri de gaz, la un contor aflat pe casa scării şi au remediat  imediat problema. În zona menţionată, respectiv pe toată strada Gheorghe Doja, au putut fi observaţi câţiva angajaţi ai distribuitorului de gaz, care au efectuat verificări amănunţite.

image

Din cauza tragicelor evenimente cauzate de scurgerile de gaz, care au avut loc în ultima perioadă la nivel naţional, tot mai mulţi cetăţeni solicită intervenţia lucrătorilor E-On Gaz pentru verificarea instalţiilor, în municipiul Zalău. Numai în cursul zilei de azi, până la ora amiezii au fost înregistrate trei sesizări. 


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite