Sălaj: Şoferii care n-au cauciucuri de iarnă riscă amenzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

400 de tone de material antederapant au aruncat azi noapte „drumarii” pe şosele din SălajCondiţiile meteo nefavorabile din ultimele ore nu au perturbat semnificativ traficul rutier pe drumurile din judeţ.

Potrivit informaţiilor primite de la comisarul Remus Cliţan, de la Serviciul Poliţie Rutieră Sălaj, ieri seară circulaţia s-a desfăşurat cu greutate la ieşire din Sălaj înspre Satu Mare, din cauza poleiului şi pe Meseş, unde un TIR nu a putut urca pentru că nu era dotat cu cauciucuri de iarnă.

„De azi dimineaţă, de la ora 5.00, echipajele de poliţie sunt prezente pe principalele artere din judeţ. Reamintim şoferilor că trebuie să aibă cauciucuri de iarnă, alfel riscă amenzi cuprinse în 360 şi 540 de lei”, a explicat Cliţan.

Angajaţii Secţiei Drumuri Naţionale (SDN) au acţionat ieri seară pe principalele artere din Sălaj, iar inginerul Mircea Crişan ne-a declarat că nu au fost blocaje în trafic.

„Suntem pregătiţi şi pentru zilele următoare să intervenim, mai ales că situaţia s-ar putea agrava deoarece, conform previziunilor meteo, vremea se va răci din această noapte. Numai în ultimele 24 de ore, angajaţii SDN au împrăştiat mai mult de 400 de tone de material antiderapant pe drumurile din judeţ”, spune Crişan.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite