Premii pentru zălăuanii care aruncă deşeurile electronice din casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vor fi cinci puncte de colectare în Zalău şi unul în Ortelec FOTO Arhivă
Vor fi cinci puncte de colectare în Zalău şi unul în Ortelec FOTO Arhivă

La Zalău are loc sâmbătă, 30 martie, prima ediţie din acest an a campaniei  „Locul deşeurilor nu e în casă. Trimite-le la plimbare”, organizată de Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec şi de Primăria Zalău.

Acţiunea de colectare a deşeurilor electrice şi electrocasnice are loc între orele 9.00-17.00,cei de vor să renunţe la aceste deşeuri având la dispoziţie şase puncte de colectare fixe, ce vor fi amplasate în următoarele locaţii: centru - pe platou în faţă la Prefectură, piaţa Agroalimentară Dumbrava Nord, cartier Porolissum - lângă benzinaria Petrom, cartier Brădet - magazin Codiflor, cartier Dumbrava -vizavi de Casa Armatei şi în Ortelec - Str. Moigradului, lângă Şcoală.

 
De asemenea, persoanele care deţin echipamente grele sau voluminoase, pot folosi serviciul de preluare gratuită de la domiciliu printr-o simplă programare făcută la numărul de telefon 0756.030.602, în intervalul orar 9.00-17.00.


Cei care vor depune deşeuri electrice în cadrul acestei acţiuni vor participa la o tombolă cu premii constând în trei cafetiere, trei maşini de găurit şi patru maşini de călcat. Câştigătorii vor fi anunţaţi la tragerea la sorţi de pe 30 martie, de la Primăria Municipiului Zalău, ora 18.00.
 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite