Peste 200 de zălăuani s-au debarasat sâmbătă de vechituri. 10 dintre ei au câştigat, la tombolă, aparate noi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai bine de 200 de participanţi şi peste 4,3 tone de deşeuri de echipamente electrice şi electornice. Este bilanţul primei ediţii din acest an a campaniei „Locul deşeurilor nu e în casă. Trimite-le la plimbare”, organizată, sâmbătă, la Zalău, de ROREC, în parteneriat cu Primăria.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Zalău, la campanie au peste 200 de zălăuani, care s-au debarasat, în total, de  419 obiecte. Ce-au avut zălăuanii de aruncat? În special televizoare, strângându-se nu mai puţin de 50 de astfel de aparate, frigidere - 29, aspiratoare - 24, monitoare - 21 şi alte obiecte, totalizând peste 4,3 tone.

Participanţii au primit, în schimbul fiecărui obiect aruncat, câte un bilet de participare la tombolă, cu premii puse la dispoziţie de organizatori. În urma tragerii la sorţi, care a avut loc sâmbătă, de la ora 18.00, la primărie, în prezenţa reprezentanţilor participanţilor, Mihai Chiş, Mariana Tăut, Illyes Katalin şi Dana Cheţa au câştigat câte un fier de călcat, Demeter Iosif, Narcisa Benea şi Boda Attila - câte o maşină de găurit, iar Traian Tripon, Mărioara Doboca şi Ioan Fărcaş au primit câte o cafetieră.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite