Mamă şi fiică arse de vii. Una dintre ele a confundat apa cu benzina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O bătrână a turnat din greşeală benzină în oala de pe aragaz FOTO ISU Sălaj
O bătrână a turnat din greşeală benzină în oala de pe aragaz FOTO ISU Sălaj

În încercarea de a le salva, soţul uneia dintre victime, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a suferit răni grave la nivelul feţei.

Două femei în vârstă de 45 şi 72 de ani - mamă şi fiică - din localitatea Marca au ars de vii, după ce locuinţa lor a fost mistuită de flăcări, joi, 26 aprilie. În incendiu a fost rănit şi soţul uneia dintre victime, un bărbat de 50 de ani, care a încercat să intervină pentru a le salva, el suferind arsuri grave la nivelul feţei.

Cele două au fost surprinse de incendiu în propria locuinţă, după ce vârstnica a turnat din greşeală benzină în oala care se afla pe aragaz, confundând flaconul cu cel în care se afla apă. Focul s-a extins cu repeziciune, cuprinzând atât bucătăria de vară în care se aflau mama şi fiica ei - aceasta din urmă, imobilizată în pat, dar şi o anexă gospodărească. Flăcările au fost observate de către ginerele bătrânei, aflat în grădină, care a încercat, fără succes, să-şi salveze familia.

La faţa locului au intervenit pompierii Gărzii Nuşfalău, cu două autospeciale cu apă şi spumă, două echipaje SMURD, un echipaj al ambulanţei şi pompieri voluntari din cadrul SVSU Marca. La sosirea echipajelor, incendiul era extins şi se manifesta cu violenţă la bucătărie şi o anexă, trupurile victimelor fiind scoase carbonizate.

Mai puteţi citi:

Un adolescent se zbate între viaţă şi moarte. A ars ca o torţă după ce a aruncat benzină în sobă

Incendiu violent de la o ţigară aprinsă. Un bărbat a fost găsit carbonizat

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite