La examenele de limbă străină toţi cei 31 de candidaţi din Sălaj au promovat cu rezultate medii sau slabe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toţi cei 31 de elevi sălăjeni care au susţinut proba orală la evaluarea competenţelor lingvistice pentru limbile străine  au promovat examenele. Candidaţii  sălăjeni au obţinut  promovarea examenelor la proba orală cu nivele de competenţă lingvistică medii şi slabe.

Toţi cei 31 de candidaţi de la cele trei centre:  Liceul Pedagogic Gheorghe Şincai din Zalău, Colegiul Tehnic Iuliu Maniu din Şimleu Silvaniei şi Grupul Şcolar Octavian Goga din Jibou, au trecut proba orală de verificare a competenţelor lingvistice la limbi străine. Candidaţilor le-a fost evaluat atât nivelul de înţelegere cât şi de transcriere al limbii punându-li -se la dispoziţie  o înregistare  audio. Rezultatul evaluării competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională nu se exprimă prin note sau prin calificativ admis ori respins, ci prin stabilirea nivelului de competenţă corespunzător.
Rodica Costache inspector de specialitate a declarat pentru Adevărul că probele orale la examenele de competenţe lingvistice s-au încheiat favorabil pentru toată lumea.” La fiecare candidat le apar în certificatul de competenţe lingvistice câte cinci elemente iar pentru fiecare din ele câte un calificativ. Per ansamblu rezultatele au fost în toate cele trei centre medii şi slabe, dar toată lumea a promovat examenul oral la limba străină."
Rămâi pe zalau.adevarul.ro pentru a vedea în timp real cum decurge BAC-ul de toamnă.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite