Aspiratoare, fiare de călcat şi maşini de găurit pentru cei care îşi aruncă aparatele vechi de prin case

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zălăuanii îşi pot duce vechiturile la punctele de colectare sâmbătă, între orele 9.30 şi 15.30 FOTO Arhivă
Zălăuanii îşi pot duce vechiturile la punctele de colectare sâmbătă, între orele 9.30 şi 15.30 FOTO Arhivă

La Zalău are loc sâmbătă, 8 decembrie, ultima campanie din acest an “Locul deşeurilor nu e în casă. Trimite-le la plimbare!”, organizată de  Primăria Municipiului Zalău şi Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec.

Între orele 09.30 şi 15.30, locuitorii din Zalău sunt invitaţi să se debaraseze de obiectele electronice şi electrocasnice, care nu le mai sunt de folos, la punctele de colectare ce vor fi amenajate în Piaţa Agroalimentară Dumbrava Nord, în cartierul Porolissum (lângă benzinăria Petrom), în cartierul Brădet (magazin Codiflor) şi în Dumbrava (vizavi de Casa Armatei).

Fiecare dintre zălăuanii care va duce un aparat la unul dintre cele patru puncte de colectare va fi înscris automat într-o tombolă cu premii oferite de partenerii Asociaţiei RoRec, Skil şi Philips. Este vorba despre două aspiratoare şi cinci fiare de călcat marca Philips, şi cinci maşini de găurit de la Skil. Câştigătorii vor fi anunţaţi la extragerea care va avea loc în aceeaşi zi, de la ora 17.00, la  Primăria Zalău.

Zălăuanii care deţin deşeuri voluminoase vor beneficia de preluarea gratuită de la domiciliu, printr-o programare prealabilă la numărul de telefon 0756.030.602. Comenzile de preluare de la domiciliu pot fi făcute până în 8 decembrie 2012, zilnic între orele 9.00 şi 17.00.
 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite