A rezistat în libertate doar o lună: un recidivist, băgat după gratii împreună cu fratele său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoţii au furat două Dacii, cu care au transportat mărfurile furate din trei magazine FOTO Arhivă
Hoţii au furat două Dacii, cu care au transportat mărfurile furate din trei magazine FOTO Arhivă

Un bărbat de 31 de ani, din localitatea sălăjeană Ciumărna, ieşit de la "mititica" de aproximativ o lună de zile, a ajuns din nou în spetele gratiilor după ce a fost prins de poliţişti că, împreună cu fratele său, a dat mai multe spargeri încă din primele zile de libertate.

Recidivistul se numeşte Marcel şi a terminat de executat, în luna aprilie a acestui an, o pedeapsă cu închisoarea pentru un cumul de infracţiuni. Poliţiştii sălăjeni au stabilit, în urma unor cercetări, că imediat ce a ieşit de la închisoare, împreună cu fratele său, Alexandru, de 23 de ani, şi în complicitate cu un alt tânăr din Zalău, au furat două Dacii şi au dat trei spargeri în municipiu. Faptele s-au petrecut în perioada 29 aprilie – 17 mai, când cei trei au sustras, pe timp de noapte, două autoturisme Dacia din municipiu şi cu acestea au transportat bunurile pe care le-au sustras din societăţile comerciale pe care le-au spart. Cele două autoturisme au fost restituite păgubiţilor, însă prejudiciul cauzat societăţilor comerciale nu a fost recuperat.

Cei doi fraţi au fost reţinuţi de poliţişti, iar în cursul zilei de astăzi vor fi prezentaţi Judecătoriei Zalău cu propunerea de arestare preventivă.
 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite