Un bârlădean care a speriat Italia, arestat acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul urmează să fie extrădat în Italia
Bărbatul urmează să fie extrădat în Italia

Copalea Radian, un bărbat în vârstă de 25 de ani, din municipiul Bârlad, acuzat de autorităţile italiene de viol şi tâlhărie, a fost prins de poliţişti chiar la domiciliul său.  El a fost prezentat instanţei care a dispus, ieri, arestarea sa preventivă pentru 5 de zile.

Copalea Radian este acuzat de autorităţile judiciare italiene de comiterea infracţiunilor de viol în formă agravată, tâlhărie şi vătămare corporală.

Potrivit anchetatorilor italieni, bârlădeanul îşi acosta viictimele pe timp de noapte şi le ameninţa cu vioenţa şi cu arme albe.

Acesta a fost prins de poliţişti chiar la domiciliul său din Bârlad, a fost reţinut pentru 24 de ore şi a fost prezentat Curţii de Apel Iaşi cu propunere de arestare preventivă.

Instanţa judecătorească a admis această cerere, iar tânărul de 25 de ani a fost arestat preventiv pentru 5 zile, urmând ca în acest interval de timp să fie întreprinse toate demersurile legale pentru extrădare lui către Italia.

Reţinerea acestuia s-a făcut în baza semnalării emise de Biroul SIRENE Italia din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite