Tragedie în prima zi de Paşte: un apartament a luat foc în municipiul Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
incendiu paste

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au intervinit duminică, 28 aprilie, pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament în municipiul Vaslui.

UPDATE2: ”La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta cu violenţă în bucătărie şi un dormitor. Proprietarul apartamentului a fost ajutat de vecini să se evacueze, acesta suferind o uşoară intoxicaţie cu monoxid de carbon şi un atac de panică. Din apartament au ars elemente de bucătărie şi s-au degradat in dormitor şi un hol. S-a intervenit ce trei autospeciale, două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă”, au precizat reprezentanţii ISU Vaslui.

UPDATE1 Din primele cercetări, incendiul a izbucnit de la o oală de mâncare uitată pe aragazul aflat în funcţiune. Proprietarul locuia singur şi a declarat pompierilor că a pus să-şi pregăteasca masa de prânz. În timp ce a lăsat mâncarea la gătit, bărbatul a adormit, mâncarea luând foc.

Ştire iniţială: Incendiul se manifestă un apartament situat la etajul patru într-un bloc din apropierea Pieţii Traian. Focul a izbucnit în bucătărie, flăcările extinzându-se ulterior.

incendiu paste
Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite