Soţia şefului ISU, singurul candidat respins la un concurs pentru un post de ofiţer în instituţie, după ce nu a reuşit să obţină nici nota 1.00 la proba sportivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Soţia şefului ISU, singurul candidat respins la un concurs pentru un post de ofiţer în instituţie FOTO News.ro
Soţia şefului ISU, singurul candidat respins la un concurs pentru un post de ofiţer în instituţie FOTO News.ro

Soţia şefului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, subofiţer în cadrul instituţiei, a fost singurul candidat respins la un concurs de trecere în corpul ofiţerilor unităţii, după ce nu a reuşit să obţină nici măcar nota 1.00 la proba sportivă de ”viteză”.

Concursul pentru ocuparea posturilor de execuţie vacante de ofiţeri de către maiştrii şi subfiţerii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui a fost picat de către soţia inspectorului şef al insituţiei, Ghiorghe Blagoci, potrivit site-ului ISU Vaslui, în condiţiile în care nu a reuşit să treacă testele fizice.

Plutonerul adjutant şef Mihaela Gabriela Blagoci nu a obţinut nici măcar nota 1.00 la proba sportivă ”viteză”, ceea ce a determinat-o să abandoneze ulterior susţinerea celorlalte două teste de evaluare a performanţelor fizice, respectiv ”abdomene” şi ”rezistenţă pe distanţa de 800 de metri”.

Astfel, pentru a fi notată cu 1.00, soţia şefului ISU trebuia să scoată timpul de 12,9 secunde pe distanţa de 50 de metri. Însă, cu 13,44 secunde, Mihaela Gabriela Blagoci nu s-a încadrat în grila prevăzută de concurs.

În aceste condiţii, din cei 12 candidaţi prezenţi la concursul pentru postul de ”ofiţer I - analiză, evaluare şi coordonare intervenţie”, soţia şefului ISU a fost singura respinsă, restul concurenţilor obţinând, cu o singură excepţie, nota 10.

Dacă ar fi trecut, totuşi, de proba de ”viteză”, plutonerul adjutant şef Mihaela Gabriela Blagoci trebuia să facă 11 abdomene pentru nota 10 şi să scoată măcar 6 minute şi 55 de secunde pentru a fi notată cu 5 la proba de ”rezistenţă”. Media finală pentru a fi declarat admis la evaluarea testelor performanţelor fizice este minimum 6.00.

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite