Şcoala gimnazială nr. 6 „V. I. Popa” Bârlad, invadată de elevi şi profesori din Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aspect din cadrul întrunirii cu partenerii europeni FOTO Sabina Ghiorghe
Aspect din cadrul întrunirii cu partenerii europeni FOTO Sabina Ghiorghe

În aceste zile, Şcoala gimnazială „V. I. Popa” Bârlad găzduieşie invitaşi din şase ţăti europene: Italia, Spania, Marea Britanie, Polonia, Grecia şi Portugalia.

Invitaţii sunt parteneri în cadrul unui proiect Comenius „Wake up Europe: a dez in the life of children around Europe”. Proiectul se derulează în cadrul programului de Învăţare pe tot parcursul vieţii, cu finanţare din partea Comisiei Europene prin Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale.

Proiectul este coordonat de d-na prof. Buzamăt Irina şi se adresează tuturor elevilor şi cadrelor didactice de la Şcoala Gimnazială “V.I.Popa”, Bârlad.

Elevii şi cadrele didactice vor desfăşura activităţi comune ce vizează colaborarea şi schimbul de experienţă la nivel european. Este o oportunitate pentru elevi de a cunoaşte şi compara diferite culturi si de a exersa limba engleză. Prin activităţi simple, dar interactive, proiectul urmăreşte dezvoltarea la elevi a  sentimentului  de apartenenţă la continentul european.

comenius scoala 6
Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite