Sânmărtean a refuzat oferta arabilor de la Al Ahli. Mijlocaşul rămâne în cărţi pentru transferul la Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Sânmărtean mai are contract până la finalul acestui sezon FOTO: Adevărul
Lucian Sânmărtean mai are contract până la finalul acestui sezon FOTO: Adevărul

Mijlocaşul lui FC Vaslui nu va pleca în Arabia Saudită, aşa cum s-a vehiculat în ultimele zile în presa centrală de sport şi rămâne una din primele opţiuni pentru a ajunge la Steaua, acolo unde patronul Gigi Becali şi-l doreşte din tot sufletul.

Practic, negocierile dintre conducerea clubului FC Vaslui şi clubul arab au decurs cum trebuie, cea mai mare nemulţumire venind din partea impresarului mijlocaşului, Ana Maria Prodan. Surse din interiorul clubului ne-au spus că Ana Maria Prodan nu ar fi fost de acord cu salariul oferit de arabi lui Sânmărtean, deşi mijlocaşul urma să câştige 1 milion de euro pe sezon la Al Ahli, adică de două ori mai mult decât la gruparea galben-verde.

Astfel, Lucian Sânmărtean rămâne o opţiune valabilă pentru Steaua, ţinând cont că oficialii Vasluiului vor să scape de jucătorii cu salariul mare. Lucian Sânmărtean nu este pentru prima dată când ajunge în atenţia Stelei, însă salariul său prea mare (400.000 de euro) este un impediment în perfectarea unui nou contract al fotbalistului.. 

Arabii de la Al Ahli şi-au îndreptat atenţia către Sânmărtean, după ce oficialii Pandurilor au ridicat preţul pentru Eric de Oliveira. 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite