Porumboiu: „Nu mă omor după Florin Costea, dar e peste fratele lui“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul pentru care Universitatea Craiova cerea acum nici două sezoane peste 3 milioane de euro va fi cumpărat acum pentru „o sumă modică" de FC Vaslui.

„Florin Costea e un jucător valoros şi atât! Nu pot spune că îl vreau atât de tare. Eu cred că are calitate. Nu pot să cred că un jucător de patru, cinci milioane a ajuns aşa de slab. Înainte de a se accidenta a dat nişte goluri şi a avut execuţii de jucător de clasă. Eu cu Gigi m-am înţeles, dar nu am vorbit cu jucătorul.

E vorba de o sumă modică, omul nu a dorit să faca o afacere din asta. Cred că la Florin Costea e treabă de adaptare, e jucător de naţională, de superclasă. Nu are sens să îi mai faci vreun control medical, el e refăcut, dar are nevoie de jocuri în picioare şi să îşi recapete încrederea.

Mi-a fost propus şi Mihai. Şi Mihai e foarte bun, dar Florin e stofa mult mai de calitate. Opinia lui Sorin Cîrţu nu trebuie să fie ignorată şi, dacă el a spus că niciodată nu poţi face treabă cu amândoi, atunci ei trebuie tinuţi departe unul de altul. Pentru mine e de preferat să îşi vadă fiecare de echipa lui. Eu ţin cont de părerea unuia ca Sorin Cîrţu", a declarat Adrian Porumboiu, conform prosport.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite