Olimpicii vasluieni, premiaţi de clubul Rotary GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că au obţinut rezultate remarcabile la olimpiadele naţionale în anul şclalr 2011-2012, cei mai buni elevi din Vaslui au fost răsplătiţi, ca în fiecare an, pentru performanţele lor, de membrii clubului Rotary.

Aseară, în parcul Copou, peste 1.500 de oameni au luat parte la evenimentul pe care cei de la clubul Rotary l-au transformat într-o tradiţie, şi anume premierea celor mai buni elevi ai Vasluiului la concursurile şcolare naţionale.

Aceştia au fost răsplătiţi cu diplome şi bani, în funcţie de locurile obţinute la olimpiade, cel mai mic premiu, menţiunea, fiind de 300 de lei, iar locul I fiind premiat cu suma de 1.000 de lei.

De asemenea, nu au fost uitaţi nici dascălii care i-au îndrumat şi i-au pregătit pe aceşti elevi.



Concert extraordinar al Filarmonicii de Stat „Moldova" Iaşi

Premierea olimpicilor a avut loc în pauza concertului susţinut de membrii Filarmonicii de Stat „Moldova" din Iaşi, condusă de dirijorul Sabin Păutza, care au smuls ropote de aplauze din partea audienţei.

Unul din momentele cele mai emoţionante a fost interpretarea imnului compus special pentru vasluieni de maestrul Nicolae Bălan, aplaudat şi el la scenă deschisă de toată lumea prezentă.

La eveniment au participat şi reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene, reprezentanţii cluburilor Rotaract şi Interact, părinţi şi rude ale olimpicilor, dar şi oameni care se aflau în Copou la plimbare.

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

image
Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite