Elevă de 15 ani, sechestrată de iubitul cu care avea o relaţie amoroasă de mai multe luni. Poliţia, alertată în toiul nopţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mama unei adolescente de 15 ani din Huşi a alertat poliţiştii în noaptea de 5/6 ianuarie, sesizând că fiica sa ar fi fost sechestrată şi agresată de tânărul cu care avea o relaţie de prietenie.

În urma cercetărilor, poliţiştii au descoperit că minora de 15 ani, din municipiul Huşi, avea o relaţie de prietenie cu un tânăr de 20 de ani, din oraş, cu care familia era de acord. 

Pe 4 ianuarie, adolescenta a mers în vizită la iubitul ei, însă şederea s-a prelungit şi, într-un final, s-a încheiat cu arestarea bărbatului. 

În noaptea de 5/6 ianuarie, puţin după miezul nopţii, mama fetei a sunat la 112 anunţând că fiica sa este sechestrată de prietenul ei în imobilului acestuia. 

Poliţiştii au intrat imediat în alertă, însă între timp adolescenta reuşise să iasă din casa iubitului, după ce mama acestuia i-a descuiat uşa. 

Anchetatorii aveau să constate, în urma cercetărilor, că între cei doi tineri relaţia de prietenie era una de concubinaj în toată regula. Adolescenta a recunoscut că întreţinea relaţii sexuale cu bărbatul de câteva luni. 

În seara de 5 ianuarie, pe fondul geloziei tânărului, între cei doi a izbucnit un conflict spontan, acesta lovind-o pe minoră şi apoi interzicându-i să mai iasă din imobil.

Poliţiştii l-au reţinut pe 24 de ore pe tânărul de 20 de ani, sub acuzaţia de act sexual cu un minor în formă continuată, încadrarea juridică exactă a faptei urmând a se stabili la finalul anchetei. Judecătoria Huşi a emis mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele bărbatului. 

Vă mai recomandăm să citiţi:

Accident violent de Revelion, produs de un tânăr de 19 ani beat: a doborât un stâlp în goana nebună de pe şosea

Clipe de groază pentru o mamă: şi-a găsit cei doi copii inconştienţi în baie

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite