"Datini" neaoşe: mama a trei copii, snopită în bătaie de tatăl micuţilor, însă nu depune plângere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de 25 de ani, alături de cei trei copilaşi ai săi, a fost internată în centrul maternal din cadrul Complexului de Servicii Comunitare nr. 2 Bârlad.

O tânără de 25 de ani, alături de cei trei copii ai săi, a fost internată în centrul maternal din cadrul Complexului de Servicii Comunitare nr. 2 Bârlad, după ce a primit o “corecţie” de la concubin.

Incidentul s-a petrecut la finele săptămânii trecute pe fondul consumului de alcool şi al geloziei. Tânăra domiciliază în Grăjdeni şi trăieşte cu tatăl copiilor săi, un bărbat de 36 de ani, fără a fi căsătoriţi. Cu mintea înceţoşată de băutură, concubinul a bătut-o cu pumnii şi cu picioarele. Fiind probabil obişnuită cu asemnea gesturi de “alint”, tânăra femeie a răbdat durerea fără a cere ajutorul nimănui. Abia a doua zi, după ce au văzut-o vecinii, unul dintre ei a sunat la 112 şi a cerut ajutorul.

Tânăra a fost transportată la Spitalul Municipal de Urgenţă “Elena Beldiman” Bârlad, dar nu s-a impus spitalizarea. După acordarea îngrijirilor medicale, mama şi copii au fost transferaţi la Centrul Maternal Bârlad, serviciu din subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia a Copilului Vaslui. Femeia nu a depus plângere la Poliţie împotriva concubinului violent.

Un caz similar, de violenţă în afamilie, s-a petrecut tot la finele săptămânii trecute, în comuna Puieşti. O tânără de numai 21 de ani a ajuns la spitalul bârlădean după ce a fost lovită cu parul de iubit. I-a rupt un omoplat în bătaie şi tânăra a trecut printr-o intervenţie chirurgicală. Deşi i s-au explicat care îi sunt drepturile, victima a refuzat să depună plângere penală împotriva iubitului violent.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite