CSM Călăraşi-HC Vaslui (22-22): Un egal extrem de muncit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cea de-a VIII-a etapă a Diviziei la handbal masculin, HC Vaslui nu a reuşit decât un punct în deplasarea pe care a făcut-o la CSM Călăraşi, una dintre contracandidatele la promovare pe prima scenă a handbalului românesc. 

Disputa dintre CSM Călăraşi şi HC Vaslui a fost destul de echilibrată, ambele echipe dovedind că sunt peste nivelul diviziei A. S-a mers cap la cap mai bine de un sfert de oră, iar gazdele s-au desprins prima dată pe tabelă în minutul 18, scor 9-6, profitând din plin de greşelile din faza de atac ale vasluienilor, cu mingi pierdute inclusiv la mijlocul terenului.

Elevii profesorilor Liviu Gugleş şi Laurentiu Cozma au revenit în joc pe final de repriză, iar handicapul a rămas doar de un singur gol, scor 12-11.

Şi la reluare s-a mers cap la cap, iar Soare, în patru rânduri, şi Bejinariu, de două ori, a irosit şansa de a aduce Vasluiul în avantaj.

Finalul a fost tensionant, iar Ifrim, la ultima aruncare a meciului a adus un punct muncit pentru formaţia vasluiană, scor final, 22-22.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite