Ajutor de la Guvern pentru huşenii cărora le-au ars locuinţele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii au rămas doar cu hainele de pe ei FOTO:adevarul
Oamenii au rămas doar cu hainele de pe ei FOTO:adevarul

Graţie eforturilor susţinute de conducerea Prefecturii Vaslui, cele şase familii din Huşi cărora le-au ars locuinţele în urma unui incendiu în ziua de 11 mai, vor primi un ajutor de la Guvern în valoare totală de 30.000 de lei.

Ancheta realizată în timp record de Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, a făcut ca Prefectura să trimită toate hârtiile necesare către Guvern, acesta din urmă adoptând, miercuri, hotărârea prin care cele şase familii sinistrate să primească un ajutor bănesc. Singurul pas care mai trebuie făcut până când oamenii să intre în posesia banilor este publicarea acestei hotărâri în Monitorul Oficial.

Cele şase familii au rămas pe drumuri după ce locuinţele lor au ars în totalitate în urma unui incendiu puternic care a avut loc săptămâna trecută. Nici până acum  nu s-a putut determina cauza acestui incendiu şi nici un vinovat care să fie tras la răspundere. 

Citeşte şi:

FOTO Familiile din Huşi ale căror locuinţe au luat foc au rămas doar cu hainele de pe ele: „Am pierdut toată agoniseala de-o viaţă! Cine plăteşte?!“

Cine se face vinovat de producerea incendiului devastator din Huşi? Toate indiciile duc către constructor

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite