Petreceri exclusiviste şi răsfăţ cu băi în ciocolată la Băile Herculane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Se poate şi la Băile Herculane, nu doar la Mamaia. După o lungă perioadă de amorţeală, staţiunea cărăşeană începe să renască. Eforturile investitorilor ce au pariat pe această zonă încep să îşi facă simţită prezenţa atât în aspectul staţiunii şi în varietatea de servicii şi divertisment, dar mai ales în numărul de turişti.

Staţiunea Băile Herculane iese din conul de umbră nemeritat şi redevine perla turismului din Caraş-Severin. Hotelierii au înţeles nevoia de a schimba imaginea locului şi de transformare într-o staţiune cu servicii de lux, axată nu numai pe tratament, ci şi pe petreceri exclusiviste şi răsfăţ.

Deja s-a dat startul la distracţie odată cu weekendul de 1 mai, când staţiunea a găzduit prima petrecere cu spumă. Weekendul a avut toate ingredientele necesare pentru a face din staţiunea de pe Cerna  punctul de distracţie numărul unu. Dj, animatoare, jocuri de lumini, piscină, cabaret, cocktailuri speciale şi multă şampanie au dat tonul la un nou stil de a petrece în Herculane.

După o noapte albă incendiară, cei prezenţi au avut opţiunea de a se relaxa cu băi în lapte şi miere sau băi în ciocolată şi să facă masaje cu roci vulcanice sau beţe de bambus în noile SPA-uri din staţiune, pentru ca răsfăţul să fie complet. Toţi cei care au ales să îşi petreacă weekendul aici au găsit activităţi pe gustul lor- de la noi locuri de joacă pentru cei mici, noi centre de biciclete, croaziere pe Dunăre sau rafting pe Cerna pentru cei dornici de adrenalină. 

Acesta este doar începutul, întrucât hotelierii anunţă o vară cum Herculane nu a mai avut până acum, plină de petreceri, beat-uri, cabaret, stand-up comedy şi multe surprize. Hotărâţi să scoată staţiunea din amorţeală, organizatorii promit să aducă locul în topul punctelor de distracţie din România.

Băile Herculane reprezintă cea mai veche staţiune din România, deosebit de pitorească, ocupanta unui loc important în Parcul Naţional Valea Cernei-Domogled, cât şi în istoria ţării noastre. Staţiunea a fost vizitată de-a lungul timpului de mari personalităţi, dintre care amintim: Împăratul Iosif al ll-lea, Împăratul Francisc l şi Împărăteasa Charlotte, Împăratul Franz losef şi Împărateasa Elisabeta (Sissi). În 1852, împăratul Austriei considera Băile Herculane ca fiind „cea mai frumoasă staţiune de pe continent", iar împărăteasa Elisabeta - pasionata, îndrăgita, distinsa şi armonioasa Sissi - scrie un jurnal intim în care Băile Herculane sunt o prezenţă distinctă şi încântătoare.

Turnu-SeverinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite