Tineri reţinuţi pentru trafic de droguri. Au înfiinţat o cultură de cannabis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
cannabis

Tinerii vor fi prezentaţi în faţa magistratului de drepturi şi libertăţi cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Tulcea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., au efectuat 5 percheziţii domiciliare, în judeţul Tulcea, la persoane bănuite de trafic de droguri. Trei bărbaţi au fost reţinuţi.

Joi, 13 august, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa - Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – B.T. Tulcea, au efectuat cinci percheziţii la trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani, toţi din judeţul Tulcea.

„Din cercetări a rezultat faptul că, în luna mai 2020, persoanele în cauză ar fi înfiinţat o cultură de cannabis într-o locuinţă din judeţul Tulcea, în vederea comercializării”, spun poliţiştii din cadrul IPJ Tulcea.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate aproximativ 2 kilograme de muguri de cannabis, trei telefoane mobile şi un autoturism de lux.

În aceeaşi zi, faţă de persoanele în cauză a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 14 august 2020, să fie prezentaţi Tribunalului Tulcea, cu propunere de arestare preventivă.

La activităţi au participat şi poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea.

Citeşte şi:

Copil de şapte ani găsit mort în cuva unei maşini de spălat: „Băiatul se juca împreună cu sora sa în casă şi probabil fetiţa a împins hubloul“

Cum se va schimba viaţa oamenilor de la „piciorul” podului peste Dunăre. „Aşteptăm de pe vremea bunicilor”

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite