Noi informaţii în scandalul de la Maliuc, unde soţul viceprimăriţei este acuzat că a bătut un copil de 11 ani: ce relaţii de rudenie există între cele două familii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scandalul de la Maliuc continuă: viceprimăriţa este verişoara mamei copilului agresat, soţul viceprimăriţei este fratele tatălui vitreg al copilului FOTO Arhivă Adevărul
Scandalul de la Maliuc continuă: viceprimăriţa este verişoara mamei copilului agresat, soţul viceprimăriţei este fratele tatălui vitreg al copilului FOTO Arhivă Adevărul

Florentina Maioru, viceprimăriţa din Maliuc, soţia bărbatului acuzat că ar fi bătut un  copil de 11 ani din Partizani, a decis să prezinte un punct de vedere legat de scandalul petrecut la finalul săptămânii trecute în comuna pe care şi domia sa o administrează.

Detalii importante în cazul scandalului din Maliuc: există legături de rudenie între agresor şi agresat.

Nicuşor, copilul despre care se spune că a fost bătut de Emil Maioru (soţul viceprimăriţei) ar fi nimeni altul decât nepotul celui acuzat de agresiune. Mai exact, Emil Maioru este fratele lui Mihai Maioru, actualul concubin al mamei lui Nicuşor (tatăl vitreg al copilului).  Şi pentru că lucrurile nu se opresc aici, Georgeta Ifrim, mama lui Nicuşor (şi concubina lui Mihai Maioru) este verişoara viceprimăriţei din Maliuc.

Florentina Maioru, viceprimăriţa din Maliuc, spune că între soţul ei şi fratele acestuia există conflicte familiale mai vechi care încă nu s-au stins.

Femeia insistă asupra faptului că soţul ei nu l-ar fi agresat niciodată pe nepotul său, Nicuşor.

„Soţul meu  nu i-a rupt clavicula nepoţelului meu Nicuşor Gorea, deoarece acesta nu este imobilizat şi merge la şcoală fără probleme, situaţie confirmată şi de Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea, în sensul că acesta a fost internat doar două zile“, a menţionat viceprimăriţa din Maliuc.

După cum spune soţia celui acuzat de agresiune, Nicuşor îl tot chinuia pe copilul lor, Dragoş, pe care l-ar fi lovit săptămâna trecută.

Varianta viceprimăriţei: vineri, în timp ce se deplasa spre casă, Nicuşor l-a văzut pe Emil Maioru (tatăl copilului pe care l-a pălmuit) şi a crezut că acesta vine după el. S-a urcat pe bicicletă şi a fugit spre islaz, a intrat într-o groapă şi s-a răsturnat.

„Soţul meu nici nu avea cunoştinţă că s-au certat copiii în ziua aceea“, a mai precizat Florentina Maioru.
 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite