GALERIE FOTO Reorientare infracţională: Iată ce au găsit poliţiştii de frontieră în barca unui localnic din Delta Dunării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest weekend, un bărbat de 43 de ani din oraşul Sulina s-a ales cu dosar penal după ce poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă i-au verificat ambarcaţiunea cu care circula pe canalele din deltă.

Poliţiştii au găsit barca localnicului mai multe componente de fier, în greutate de aproximativ 150 de kilograme, pentru care nu au putut fi prezentate documente de provenienţă.

Click pe poze pentru fotogalerie!

Bărbatul a recunoscut că a furat cantitatea de fier din incinta Şantierului Naval Sulina cu scopul de a o valorifica la un centru de colectare a deşeurilor feroase. Fierul a fost confiscat şi predat pe bază de proces verbal societăţii prejudiciate, iar sulineanul s-a ales cu dosar penal pentru furt.
Tulcean prins cu peste 400 de kilograme de fier vechi
Tot în acest weekend, lucrătorii Biroului de Ordine Publică au identificat pe strada Combustibilului din Tulcea un Ford Escort care transporta fier vechi. Şoferul, I. Tudorel (29 ani), din Tulcea, nu a putut prezenta documente de provenienţă pentru cantitatea de fier vechi pe care o transporta, astfel că întreaga cantitate de 404 kilograme de fier a fost confiscată, iar bărbatul s-a ales cu amendă de 1.000 de lei.


image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite