FOTO Profesori români, la perfecţionare în Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În vacanţa de vară profesorii au fost elevi în Spania. Printre cadrele didactice care au beneficiat de un proiect Comenius se numără şi Gina Albăceanu, profesor de geografie, care predă la Colegiul Economic „Delta Dunării“ din Tulcea.

La acest stagiu de pregătire profesională au participat treisprezece cadre didactice din care şapte din România, iar restul din Grecia, Franţa, Spania.
Printre altele profesorii au învăţat să utilizeze programul Google Earth, cu ajutorul căruia au realizat excursii virtuale în zona în care se aflau dar şi în alte zone ale globului.



Activităţile de formare din cadrul cursului s-au desfăşurat pe parcursul a cinci zile, şi au constat în activităţi individuale dar şi în grupuri de câte doi sau pe ateliere de lucru. Fiecare participant a primit un certificat de participare şi un document de mobilitate Europass. 
„Acest stagiu de formare  mi-a oferit şansa de a-mi dezvolta capacităţile şi competentele digitale şi voi integra în procesul de învăţare TIC (Tehnilogia Informaţiei şi Comunicaţiilor) şi ca metode moderne de predare-învăţare teledetecţia şi cartografia numerică“, spune Gherghina Albăceanu.



image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite