Doi pescari s-au răsturnat cu barca pe lacul Razelm. Doar unul a fost găsit în viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Joi seară, un pescar a cerut ajutor la numărul unic de urgenţă 112 după ce s-a răsturnat cu barca pe lacul Razelm. În barcă se aflau două persoane. Doar una a fost salvată.

Inspectoratul pentru Situaţii  de Urgenţă „Delta” al judeţului Tulcea a fost solicitat, pe numărul unic de apel de urgenţă 112, să intervină pentru salvarea a două persoane, de 27 de ani, care s-au răsturnat cu barca pe lacul Razelm, în apropiere de Insula Popina.

Solicitarea a fost făcută de una din persoanele aflate în ambarcaţiune.

La locul evenimentul s-a deplasat un echipaj de căutare- salvare de la Staţia de Pompieri Babadag. Au început căutările în colaborare cu Poliţia Deltei şi localnicii din comunele Sarichioi şi Iazurile, localităţi aflate în apropierea zonei unde s-a răsturnat barca. 
 

Câteva ore mai târziu a fost găsită în viaţă doar o persoană. Căutările au încetat până la miezul nopţii, însă au fost realuate în această dimineaţă, de către un echipaj de căutare-salvare din cadrul  Detaşamentului de Pompieri Tulcea, informează plt. Adj Angela Tulceanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Delta“ al judeţului Tulcea.

Vă mai recomandăm:

Pescari rătăciţi pe Marea Neagră, salvaţi de poliţiştii de frontieră tulceni

Pescarii amatori, hăituiţi de autorităţi în Delta Dunării

Tulcea va avea o Bursă de peşte. Acesta va fi adus de către pescar la punctul de colectare cel mai apropiat

TulceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite