Caravana „Ovidius“ a ajuns la Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Caravana „Ovidius“ la Tulcea
Caravana „Ovidius“ la Tulcea

Astăzi, la Inspectoratul Școlar Județean Tulcea, a avut loc prima staționare a Caravanei „Ovidius” din acest an pentru promovarea ofertei educaționale. Evenimentul a cuprins o primă întâlnire între conducerea universității şi elevii tulceni, viitori studenți ovidieni.

Peste o sută de elevi din cele 10 licee ale orașului Tulcea, alături de cadre didactice s-au aflat în dialog direct cu echipa Universității „Ovidius“. Gazde au fost inspectorul școlar general Doru Marian Căpriță și  Viorica Petre, care au declarat că Universitatea „Ovidius“  este prima instituție de învățământ universitar care și-a prezentat oferta printr-o acțiune de această amploare.
Rectorul Universității „Ovidius”, Dănuț Tiberius Epure, a declarat cu acest prilej că orașul Tulcea nu a fost ales întâmplător pentru organzarea acestei ediții speciale a acțiunii Porțile deschise ale Universității „Ovidius” din Constanța.
„Aproximativ 10% dintre studenții și absolvenții ovidieni provin din județul dumneavoastră, iar rezultatele acestora sunt dintre cele mai bune. După județul Constanța, Tulcea este cel mai bine reprezentat în rândul studenților noștri, atât din punct de vedere cantitativ, cât și calitativ. Tinerii se află adesea în fața unor alegeri de mare importanță, iar deciziile pe care aceștia le adoptă se vor reflecta asupra întregii lor cariere. Întrucât alegerea universității este un prim pas spre un viitor de excepție, prin această acțiune, UOC își prezintă bogata oferta educațională celor interesați să devină studenții noștri”, a declarat Dănuț Tiberius Epure.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite