A tâlhărit o bătrână de 81 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul ar putea ajunge în închisoare FOTO Arhivă Adevărul
Bărbatul ar putea ajunge în închisoare FOTO Arhivă Adevărul

Un bărbat de 33 de ani din judeţul Mureş ar putea ajugen după gratii după ce a intrat în casa unei bătrâne din Agighiol şi a obligat-o să îi dea banii pe care femeia îi avea în locuinţă.

S-a întâmplat în noaptea de marţi spre miercuri. La mizeul nopţii, nbătrâna şi-a anunţat nora că un bărbat necunoscut a intrat în casa ei din Agighiol (Valea Nucarilor) şi, sub ameninţări, i-ar fi luat suma de 500 lei şi telefonul mobil.

Femeia a ajuns imediat la poliţiştii din Valea Nucarilor, care au solicitat sprijinul colegilor de la Tulcea, din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale.

Miercuri dimineaţă a fost identificat suspectul. Este vorba despre M.Vasile Adrian (33 ani) din comuna Stânceni, judeţul Mureş, care locuia fără forme legale pe raza localităţii Agighiol.

De la suspect au fost recuperate bunurile sustrase, (telefonul mobil si banii), care au fost predate părţii vatamate.

„Tânărul a fost reţinut în baza unei ordonanţe de reţinere pe o perioadă de 24 ore, urmând ca joi, 2 mai, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi tâlhărie“, spune Daniela Condrea, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea.
 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite