VIDEO Care este stadiul lucrărilor la autostrada Lugoj - Deva, văzute din avion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conform planului iniţial, tronsonul de autostradă dintre Lugoj şi Deva ar fi trebuit inaugurat în această lună, însă autorităţile au anunţat amânarea termenului limită cu câteva luni.

O nouă filmare aeriană a tronsonului Lugoj – Deva, lotul 1, a fost postată pe internet, acţiunea fiind finanţată de forumurile skyscrapercity.com si forum.peundemerg.ro. Filmarea începe de la DN68A, intersecţia cu autostrada din zona Dumbrava şi se încheie pe câmpul de la Balinţ unde urmează ză fie lipita de viitorul lot 2 al Autostrăzii Timişoara - Lugoj. Din noul videoclip se observă că lucrarile pe acest tronson sunt departe de a fi finalizate. În partea dinspre Traian Vuia nu e turnat nici asfaltul, iar pe întreaga suprafaţă podurile au montate doar grinzile de fier.

Lotul 1 al acestui tronson de autostradă, între localităţile Taian Vuia şi Şanoviţa (27,42 km), precum şi drumul de legătură cu Lugoj, în lungime de 11,4 km, trebuiau finalizate până pe 10 aprilie 2013, dar autorităţile au anunţat amânarea termenului cu câteva luni.

“Sperăm ca până la jumătatea anului 2013 să rezolvăm partea efectivă de autostradă între Chizătău şi Traian Vuia, ca aceasta să fie executată, iar partea de legătură dintre autostradă şi Lugoj să fie finalizată până în lunile septembrie – octombrie”, a declarat directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara, Ioan Ambrus, acum câteva săptămâni, citat de redesteptarea.ro.

Mai jos puteţi vedea filmarea realizată la mijlocul acestei săptămâni:

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite