VIDEO Bacalaureat 2017 Timiş. Elevii care au ales Biologia au dat lovitura: „Nu mă aşteptam să ne dea aşa de uşor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 7.000 de elevi din Timiş au susţinut vineri ultima probă a examenului de Bacalaureat din acest an. În Timiş, trei elevi au fost daţi afară din examen după ce au fost prinşi încercând să copieze cu telefonul.

Un elev de la Liceul Emaoil Ungureanu din Timişoara (seral) care susţinea examenul de Geografie a fost dat afară din examen după ce i-a sunat telefonul în timpul susţinerii probei. Alţi doi elevi, de la I.C. Brătianu, care susţineau examenul la Biologie, au fost daţi afară din examen, tot din cauza telefonului.

Mai mulţi elevi care au susţinut examenul la Colegiul Coriolan Brediceanu din Lugoj au declarat că subiectele la Biologie au fost extrem de uşoare. „Nu mă aşteptam să ne dea aşa uşor”, a declarat o elevă, care a mărturisit că încă nu s-a hotărât ce facultate vrea să urmeze. „Au fost subiecte abordabile. A fost destul de ok. Mă aştept la o notă ok”, a declarat o tânără care vrea să devină învăţătoare. „Am ştiut tot”, a declarat un tânăr care vrea să se înscrie la Facultatea de Medicină Veterinară.



Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite