Tramvai plin cu călători, scăpat de sub control după ce vatmanul a leşinat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă Adevărul
FOTO Arhivă Adevărul

Un tramvai plin cu călători din Timişoara a fost scăpat de sub control, vineri după-amiază, după ce vatmanul a leşinat şi a căzut din garnitură, pasagerii începând să bată cu pumnii în geamuri pentru a fi salvaţi, în condiţiile în care tramvaiul a trecut prin două intersecţii semaforizate fără să fie condus.

Potrivit martorilor şi poliţiştilor aflaţi la faţa locului, vatmanului i s-a făcut rău şi a căzut din tramvaiul aflat în mers. Din cauza căldurii, tramvaiul circula cu uşa de la cabina vatmanului deschisă.

”Tramvaiul circula pe strada Stan Vidrighin, dinspre Bulevardul Liviu Rebreanu spre strada Pestalozzi, iar la intersecţia cu Bulevardul Eroilor, uşa tramvaiului fiind deschisă, vatmanul din cauza unor probleme de sănătate s-a dezechilibrat şi a căzut pe şosea. Bărbatul de 55 ani a fost transportat la spital, niciun călător nu a fost rănit. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii incidentului, urmând să fie luate măsurile legale”, a declarat Ancuţa Morariu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş.

Tramvaiul a trecut prin două intersecţii semaforizate fără să fie condus, călătorii speriaţi bătând cu pumnii în ferestre. Martorii spun că tramvaiul s-a oprit după ce a trecut prin cele două intersecţii deoarece urma o stradă care urca. În prezent, circulaţia tramvaielor este blocată pe un sens de mers, în zona incidentului.

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite