Supravieţuitorul carnagiului din Ungaria nu ştie că soţia şi copiii lui au murit în accident. Românii fac pelerinaj la spitalul din Szeged

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagini de la accidentul din Ungaria
Imagini de la accidentul din Ungaria

Autorităţile maghiare au făcut publică identitatea persoanei care a supravieţuit teribilului accident din Ungaria. Lui Ionel Costache i-a murit soţia, dar şi doi dintre copii, în carnagiul din Ungaria. Vecinii, dar şi alte rude ale bărbatului au venit cu un microbuz, astăzi, la Szeged să fie alături de el. Medicii sunt rezervaţi asupra şanselor de supravieţuire ale victimei din microbuz.

Numele bărbatului care a scăpat cu viaţă din microbuzul făcut una cu pământul de tir este Ionel Costache. Bărbatul are 37 de ani şi este din Giurgiu. Medicii din Szeged se luptă din răsputeri să îi salveze viaţa , în prezent, toate organele victimei cedând. Astfel, Ionel Costache mai este în viaţă doar datorită aparatelor medicale la care este conectat. Poliţiştii maghiari nu ştiu încă cu exactitate pe ce loc se afla Ionel Costache în microbuz, dar au stabilit că soţia acestuia, dar şi doi dintre copiii lui, în vârstă de 12 şi 14 ani, au murit în accident.

În urmă cu câteva minute, la Spitalul Universitar din Szeged a ajuns un microbuz cu rude ale lui Ionel Costache. Medicii din spital nu le-au permis tuturor oamenilor să intre în spital, tocmai din cauza stării extrem de precare a pacientului. La Spitalul Universitar urmează să sosească în această seară şi alte microbuze cu rude ale românilor care şi-au pierdut viaţa în accident.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite