Prezentare de modă cu haine avangardiste şi fete frumoase la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prezentarea de modă va avea loc în această seară de la ora 21.30
Prezentarea de modă va avea loc în această seară de la ora 21.30

Tinerele pasionate de design şi modă se vor putea răsfăţa în această seară cu o colecţie nouă creată Issabel Lombardi, în timp ce domnii vor putea admira şi ei frumoasele fete care vor defila în faţa lor. O prezentare de modă pentru colecţia unui designer autohton va avea loc astăzi la Timişoara.

Astăzi, la Eve Fashion Lounge, de la ora 21.30, va fi prezentată una dintre colecţiile apreciate în cadrul evenimentului de modă "Bucharest Fashion Week". Issabel Lombardi îşi va prezenta o colecţie prin care surprinde trecerea de la stilul glamour la cel boem.

Tânăra şi-a lăsat emoţiile să o ghideze atunci când a creat hainele care vor uimi pe toată lumea. Culoarea, puritatea şi emoţia sunt cuvintele care caracterizează noua colecţie numită "Emocion en colores". Hainele Issabelei Lombardi sunt create special pentru o femeie a momentului, care vrea să iasă în evidenţă prin felul ei de-a fi. Colecţia ce urmează să fie prezentată în această seară este una somptuoasă, colorată şi avangardistă, dar în acelaşi timp are o nuanţă idilică.   

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite