Percheziţii la sediul Consiliului Judeţean Timiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La percheziţii participă şi poliţiştii de la Crimă Organizată
La percheziţii participă şi poliţiştii de la Crimă Organizată

Procurorii DNA Timişoara şi poliţiştii de la “Crimă Organizată” au descins, în jurul orei 14.00, la sediul Consiliului Judeţean Timiş. Aceştia au venit pentru a efectua percheziţii în baza unui mandat judecătoresc în dosarul în care se fac cercetări despre cum a fost implementat proiectul finanţat din fonduri europene pentru informatizarea CJ Timiş.

UPDATE ORA 16.25 A fost vizat un proiect pe fonduri europene, implementat în octombrie 2012-martie 2013, care viza informatizarea moderna a CJ Timiş. Procurorii au ridicat de la CJ doar un singur calculator. Valoarea proiectului a fost de 1,5 milioane lei, din care 30.000 de lei de la CJ, iar restul fonduri europene.

Suspiciunile sunt legate de faptul că nu au fost instalate calculatoarele care erau prevăzute în proiect şi că oamenii nu au fost instruiţi. Anchetatorii au solicitat o serie de documente care nu au fost transmise decât ieri când DNA le-a ridicat din instituţie. Acum anchetatorii efectuează o percheziţie informatică pentru a verifica dacă sistemul care a fost recepţionat funcţionează, arată site-ul Pressalert.ro.

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite