Mihai Şora şi Augustin Lazăr, printre premianţii Societăţii Timişoara. Tudorel Toader primeşte „Secera şi Ciocanul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
MIHAI ŞORA FOTO LUIZA ŞORA
MIHAI ŞORA FOTO LUIZA ŞORA

Societatea Timişoara şi-a anunţat premiile pe acest an, iar printre premianţi se numără Augustin Lazăr, Mihai Şora, dar şi Tudorel Toader care va primi premiul ”Secera şi Ciocanul”.

Potrivit unui comunicat de presă de luni seară al Societăţii Timişoara, consiliul de conducere al acestui ONG a decis cine sunt laureaţii organizaţiei pe anul 2018.

”Societatea Timişoara premiază în fiecare an proiecte civice, instituţii şi personalităţi pentru abordarea temerară şi responsabilă a unor teme majore din societatea românească, precum şi pentru promovarea valorilor europene în arhitectura instituţională a României. Astfel, la 29 de ani de la lansarea Proclamaţiei de la Timişoara, Societatea Timişoara reafirmă principiile şi valorile în care a crezut şi pentru care a luptat de la început”, se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, procurorul general Augustin Lazăr va primi Premiul ”Speranţa”, filosoful Mihai Şora va primi Premiul ”Ion Monoran”, jurnalistul Cristian Pantazi va primi Premiul ”Oscar Berger”, iar ministrul Justiţiei Tudorel Toader va primi Premiul ”Secera şi Ciocanul”.

Premiile vor fi decernate în jurul datei de 11 martie, în ziua în care Procmanaţia de la Timişoara împlineşte 29 de ani.

Premiile vor fi însoţite de trofee, opere ale artistului Ioan Nemţoi.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite