Eveniment în memoria toboşarului de la Amala, mort după un concert de Ziua României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorin Anghel a murit pe 1 decembrie 2011
Dorin Anghel a murit pe 1 decembrie 2011

În pragul sărbătorilor de iarnă, prietenii şi colegii toboşarului Dorin Anghel, care a trecut în lumea celor drepţi, în urmă cu un an, au organizat un eveniment special pentru a fi alături de familia îndurerată

n anul 1993, Dorin Anghel devine membru al formaţiei Amala. Aproape două decenii a susţinut cu trup şi suflet această trupă. Pe data de 1 decembrie 2011, toboşarul a făcut stop cardiac la scurt timp după un concert susţinut cu Amala, în Piaţa Victoriei, de Ziua României.

Vestea a şocat comunitatea rockerilor din Timişoara şi familia artistului, având în vedere că Dorin Anghel nu suferea de nicio boală cardiacă. Avea doar 43 de ani şi lăsat în urmă o soţie şi doi copii.

Dorin a plecat pentru a descoperi o altă lume a muzicii, alături de îngeri. Un singur lucru este cert: este imposibil de înlocuit golul din inimă pe care l-a lăsat. Locul şi numele lui Dorin Anghel este rezervat acolo sus şi gravat va rămâne în inimile noastre pentru toată viaţa”, a spus Ljubisa Grujici, chitaristul trupei Amala.

În prag de sărbători, prietenii şi colegii toboşarului au organizat un eveniment special pentru a fi alături de familia Anghel. Concertul va avea loc vineri, 1 decembrie, în clubul Daos, începând cu ora 20.00.

Cei care participă la acest concert umanitar, vrem să aducem un brad în casă şi un cozonac pe masa celor doi copii pe care Dorin îi veghează dintr-o lume mai bună”, a mai spus Grujici.

În seara dedicată în memoria lui Dorin Anghel vor concerta pe lângă Amala, Bite (din Serbia), reşiţenii de la Attis şi formaţiile timişorene Pandora şi Ora H.

Biletul costă 10 lei, iar cei care doresc să facă un gest pentru familia Anghel sunt invitaţi să doneze în urna special amenajată în club.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite