Dan Negru a câştigat pentru că a pariat pe Partizan: „Ştiu cât de căpoşi sunt sârbii, nu pentru că m-aş pricepe la fotbal”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Negru
Dan Negru

Dan Negru a pariat la pauza meciului Partizan Belgrad-Steaua, pe calificarea sârbilor, într-un moment în care bucureştenii aveau biletele pentru grupele Ligii Campionilor.

Timişoreanul Dan Negru a câştigat 510 lei după ce a pariat on-line pe Partizan, atunci când Steaua conducea la Belgrad cu 2-1 şi avea calificarea asigurată în grupele Ligii Campionilor. 

Vedeta de televiziune a făcut mărturisirea pe pagina sa de Facebook, unde a postat şi o fotografie făcută lângă un panou la intrarea în Serbia.

 „Nu sunt deloc un parior dar la pauză, când Steaua era calificată, am pariat on-line 100 de lei pe Partizan pentru că ştiu cât de căpoşi sunt sârbii, nu pentru că m-aş pricepe la fotbal! Am câştigat 510 de lei. O ţără izolată de Europa şi cu monumente anti-Nato în mijlocul Belgradului. Juniorii lor sunt campioni mondiali la fotbal, basketul lor e în primele trei ale lumii şi Djokovic e regele tenisului mondial. De tot sunt vreo 7 milioane! Iaca sârbii...”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Dan Negru
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite