UPDATE Salariu REGAL pentru Lăcătuş la FCM Târgu-Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Neînţelegerile dintre Maurizio Trombetta şi conducerea clubului mureşean i-au fost fatale italianului, care va fi înlocuit la cârma echipei de Marius Lăcătuş. Noul antrenor va câştiga, se pare, unul dintre cele mai mari salarii anuale din fotbalul românesc!

UPDATE 15.25: Conform Prosport, mureşenii îi vor da lui Lăcătuş 20.000 de euro pe lună, unul dintre cele mai mari salarii din Liga I în rândul antrenorilor. Cei de la FCM au făcut sacrificii financiare destul de mari pentru a-l aduce pe Lăcătuş la echipă. Potrivit unor informaţii, "Fiara" va primi un salariu lunar de 20.000 de euro, plus o primă de 50.000 de euro dacă va salva echipa de la retrogradare. În aceste condiţii, Lăcătuş va câştiga la fel de mult ca şi Jorge Costa la CFR, cei doi fiind depăşiţi doar de Răzvan Lucescu.

Demisia lui Trombetta a fost anunţată de cei de la FCM printr-un comunicat de presă:

"Conducerea Fotbal Club Municipal Târgu-Mureş a reziliat, azi, pe cale amiabilă contractul cu domnul Maurizio Trombetta.

În consecinţă, începând de astăzi, 20 ianuarie, domnul Maurizio Trombetta nu mai îndeplineşte funcţia de antrenor principal al primei echipe şi orice relaţie contractuală avută cu Fotbal Club Municipal Târgu-Mureş încetează de drept.

Conducerea Fotbal Club Municipal Trgu-Mureş îi mulţumeşte domnului Maurizio Trombetta pentru munca depusă şi apreciază efortul dovedit pe durata înţelegerii avute cu formaţia noastră
", se arată în comunicatul celor de la FCM.
"Mai trebuie semnat contractul şi stabilite anumite clauze, dar nu cred că pot să mai apară probleme. Dacă nu ar fi apărut decesul mamei sale, Lăcătuş era deja antrenorul nostru. Îl aşteptăm cât mai curând la Târgu Mureş.

Sper ca spiritul lui de luptător să se transmită şi jucătorilor, iar împreună să ne salvăm de la retrogradare. Vom semna pe 6 luni, iar dacă va salva echipa îi vom prelungi contractul. Cu domnul Trombetta vom discuta în aceste zile rezilierea contractului
", a spus preşedintele Ioan Man, pentru prosport.ro.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite