Harghita: Explozie la sistemul de stingere a incendiilor în mall-ul din Gheorgheni; 20 de copii şi trei adulţi s-au prezentat la Urgenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O explozie s-a produs, vineri, la sistemul de stingere a incendiilor cu pulbere în mall-ul din Gheorgheni, trei persoane primind îngrijiri la faţa locului. Ulterior, douăzeci de copii şi trei adulţi s-au prezentat la Serviciul de Urgenţă, acuzând probleme cauzate de pulberea inhalată.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, o explozie s-a produs, vineri, la sistemul de stingere a incendiilor cu pulbere în mall-ul din Gheorgheni.

”75 de persoane s-au autoevacuat până la sosirea echipajelor, iar trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului, însă au refuzat transportul la spital. Ulterior, douăzeci de copii şi trei adulţi s-au prezentat la Serviciul de Urgenţă al Spitalului Municipal Gheorgheni”, au precizat reprezentanţii ISU Harghita.

Potrivit acestora, adulţii au primit oxigen în unitatea medicală, dar copiii nu au avut nevoie de tratament, ei fiind mai mult panicaţi.

Pompierii au stabilit că explozia s-a produs în timpul lucrărilor de instalare a sistemului respectiv pentru stingerea incendiilor, iar persoanele aflate în imediata apropiere au inhalat pulbere, dar aceasta nu este toxică.

La faţa locului, pompierii au intervenit cu mai multe echipaje.

Târgu-MureşPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite