Cura cu drojdie de bere, efecte nebănuite asupra organismului: reface celulele, te scapă de anemie, te ţine tânăr

0
0

Dacă vreţi să vă menţineţi tânăr şi să aveţi un corp sănătos, puteţi opta pentru o cură cu drojdie de bere. Specialiştii în nutriţie ne spun că drojdia de bere conţine o mare cantitate de proteine, minerale şi vitamine, dar şi acid nucleic, care ajută la dezvoltarea celulelor noi.

Drojdia de bere este recomandată persoanelor anemice, celor care vor să slăbească sănătos, dar şi pentru întărirea sistemului imunitar.

“Drojdia de bere este cunoscută că având proprietăţi antianemice, reconstitutive, antidiabetice, antimicrobiene, depurative, remineralizante, calmante. Drojdia de bere folosită frecvent are de asemenea un efect regenerator şi ajută organismul să rămână tânăr şi în formă. Nutriţionistul american Paul Bragg, care era la rândul sau un mare amator de drojdie de bere, afirma că această nu conţine numai o mare cantitate de proteine, minerale şi vitamine, ci şi acid nucleic. Astăzi se ştie faptul că acidul nucleic conduce procesul de formare a celulelor noi, care le înlocuiesc treptat pe cele deteriorate. În mod normal, acidul nucleic îşi pierde treptat această capacitate de a comandă reînnoirea celulelor. Cura cu drojdie de bere este eficientă dacă este urmată timp de trei-patru luni. Se recomandă de două-patru ori pe zi, dimineaţă şi seară. Ea poate fi amestecată cu lichide, dar se recomandă că această să fie administrată doar între mese. Dizolvată şi băută înainte de masă, reduce poftă de mâncare”, ne recomandă nutriţionistul Roxana Suciu

Cura de drojdie de bere are eficienţă dacă este urmată timp de 3-4 luni. Se administrează de 2-4 ori/zi, dimineaţă şi seară. Poate fi amestecată cu lichide, dar trebuie obligatoriu luată între mese. Dizolvată şi băută înainte de masă, taie poftă de mâncare, micşorând numărul de calorii primite de organism. Efectele unei linguri de drojdie de bere se resimt aproape imediat şi se menţin timp de mai multe ore. Drojdia de bere poate fi folosită şi extern, ca ingredient pentru prepararea cremelor şi măştilor cosmetice. Indiferent de componentele pe care le conţin, acestea se lasă pe faţă 30 de minute, după care se spală cu apă calduţă.

Târgu-Mureş


Ultimele știri
Cele mai citite