A îmbrățișat de toți banii: femeie arestată după ce a jefuit un bărbat

0
0

O femeie, în vârstă de 35 de ani, suspectată că ar fi furat un portofel în care se afla suma de peste 5.000 de lei de la un bărbat, în timp ce îl îmbrățișa, a fost arestată, în urma unei percheziții domiciliare, de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Reghin, conform Agerpres.

Femeia care a furat portofelul se află în arest pentru 24 de ore.
O femeie a fost reținută fiindcă i-ar fi furat unui bărbat portofelul. Foto: Shutterstock

În fapt, la data de 10 octombrie a.c., un bărbat, de 53 de ani, în timp ce se afla pe o stradă din Reghin, ar fi fost abordat şi îmbrăţişat de o femeie, de 35 de ani, din Târgu Mureş. Astfel, profitând de neatenţia victimei, femeia în cauză i-ar fi sustras, din buzunarul hainei, portmoneul în care avea 5.500 de lei. În urma probatoriului administrat, faţă de persoana bănuită de comiterea faptei, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore. Urmare a activităţilor desfăşurate, prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 50%", a transmis, joi, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Mureş. 

Ancheta este continuată sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin pentru probarea activității infracționale. 

Târgu-Mureş


Ultimele știri
Cele mai citite