Urna cu cenuşa lui Sergiu Nicolaescu va fi adusă la cavoul familiei din Târgu Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cavoul familiie lui Sergiu Nicolaescu din Târgu Jiu
Cavoul familiie lui Sergiu Nicolaescu din Târgu Jiu

Rămăşiţele pământeşti ale lui Sergiu Nicolaescu vor ajunge la Târgu Jiu şi vor fi depuse în cavoul familiei din cimitirul municipal, pe frontispiciul căruia este inscripţionat numele marelui om de film.

La cavoul familiei lui Sergiu Nicolaescu din Cimitirul Municipal din Târgu Jiu au fost aduse coroane şi aprinse lumânări. Ana Tihoi, administratorul Cimitirului Municipal Târgu Jiu, a precizat că a discutat cu soţia regretatului regizor şi om de film şi este posibil ca urna cu cenuşă să ajungă cât mai curând în cavoul familiei: „Am luat legătura cu familia, cu Dana Nicolaescu, care mi-a confirmat că urna va fi adusă în cimitirul nostru, dar că ne va anunţa atunci când va avea informaţii cu privire la aducerea cenuşii. Cavoul este tip clădire şi se află în stare foarte bună. Nu mi-a spus un termen, dar se pare că urna cu cenuşă va fi adusă în curând“.

Pregătiri pentru venirea urnei cu cenuşă

Primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, spune că este dreptul familiei să hotărască ce se va întâmpla cu rămăşiţele pământeşti: „Este dreptul familiei să hotărască unde va fi dusă cenunşa. Am căutat persoana care deţine cheia de la cavou. Noi suntem pregătiţi ca urna cu cenuşă să fie adusă. Nu depinde de noi, ca autoritate locală, acest lucru“.

Târgu-Jiu


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri