Un nou hypermaket va apărea la Târgu Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sunt şanse ca lucrările să înceapă în acest an
Sunt şanse ca lucrările să înceapă în acest an

Noul spaţiu comercial va fi construit tot în partea de sud de oraşului Târgu Jiu, în zona unde există deja un hypermaket.

Primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, a spus că zona comercială din partea de sud a oraşului se va extinde: „În viitor se va construi un mare hypermaket în apropiere de Kaufland. Vor fi foarte multe societăţi care îşi vor deschide depozite în incinta CET“. De asemenea, un investitor austriac vrea să construiască o fabrică la Târgu Jiu. „Am purtat discuţii cu investitori austrieci interesaţi să construiască o fabrică de piese din cupru şi să achiziţioneze un imobil pentru a deschide o bancă şi o firmă de asigurări. Noi trebuie să identificăm o suprafaţă de 10-15 hectare de teren pentru construirea fabricii. Trebuie ca acest teren să fie apropiat de calea ferată“, a spus primarul Florin Cârciumaru. 

Mall-ul nu este un proiect abandonat

Construirea mall-ului la Târgu Jiu nu este un proiect abandonat. Primarul Florin Cârciumaru a precizat că investitorul austriac nu a renunţat la această idee: „Firma care vrea să construiască mall-ul nu a vândut terenul care se află lângă Interex. Au plătit 15 miliarde de lei vechi pe autorizaţia de construcţie, dar, din lipsă de fonduri, pentru că nu au reuşit să mai obţină creditul necesar, nu au mai demarat lucrarea. Nu au renunţat la teren şi încă mai au intenţia de a construi“

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite