Tragedie într-o familie din Roşia de Amaradia. O femeie a turnat gazolină pe ea şi şi-a dat foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie în vârstă de 49 de ani, din comuna Roşia de Amaradia, judeţul Gorj, şi-a dat foc în faţa soţului şi surorii sale, decedând ulterior la spitalul din Craiova.

Tragicul eveniment a avut loc vineri, chiar în curtea gospodăriei din Roşia de Amaradia. Rodica Bobină făcea ţuică cu cazanul atunci când soţul ei, Marcel, care lucrează la un parc de gaze din localitate, a ajuns acasă. Cei doi au început să se certa, iar, la un moment dat, femeia şi-a pierdut controlul şi a luat o sticlă cu gazolină şi a turnat pe ea, ameninţând că îşi dă foc. Mai mult decât atât, a turnat combustibilul şi pe maşina familiei. Soţul a reuşit să-i smulgă din mână bricheta pe care o ţinea. Pentru că femeia nu s-a calmat şi continua să fie foarte agitată, bărbatul a mers la sora acesteia care locuieşte în apropiere pentru a cere ajutor. Când cei doi au intrat în curtea casei, femeia şi-a dat foc cu o altă brichetă pe care a găsit-o în casă. Cei doi au încercat s-o salveze şi au stins focul. Ei au reuşit să scoată hainele arse de pe victimă şi au transportat-o cu autoturismul la Spitalul de Urgenţă din Târgu Cărbuneşti. 

Soţul este cercetat penal

Victima a fost transportată, apoi, la spitalul din Craiova, unde a decedat a doua zi. În urma necropsiei care a fost efectuată, medicii au constat leziuni provenite de la lovituri pe corpul sinucigaşei, astfel că a fost sesizată Poliţia. Soţul femeii este cercetat penal pentru vătămare corporală. 

Trupul neînsufleţit al femeii a fost adus ieri acasă, iar astăzi urmează să aibă loc înmormântarea. Femeia avea trei copii care lucrează în diferite oraşe din ţară.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite