Târgu-Jiu: Gorjenii, aşteptaţi la concurs de cross pe Cheile Sohodolului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia pentru Turism Sport şi Ecologie Hai-Hui – Târgu-Jiu, în parteneriat cu Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj şi Administraţia sitului Natura 2000 Nordul Gorjului de Vest, organizează  sâmbătă, 5 iunie, cu ocazia Zilei mondiale a mediului, Crosul Cheile Sohodolului, sub sloganul “Un om sănătos, într-un mediu curat”.

Crosul se va desfăşura pe o distanţă de 2 Km pentru băieţi şi 1 Km pentru fete şi are ca scop conştientizarea populaţiei asupra rolului benefic pe care îl are mişcarea pentru un stil de viaţă Eco.
    Primii trei clasaţi, atât la fete, cât şi la băieţi, vor primi premii şi diplome. Participă la această acţiune mai mulţi elevi ai Colegiului Tehnic nr. 2, Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă precum şi elevii Şcolii Generale Sâmbotin. La acest eveniment pot participa toţi tinerii doritori.  Acţiunea va continua cu înmânarea de pliante educative turiştilor aflaţi pe Cheile Sohodolului şi ecologizarea zonei Nări.
    Prin acestă acţiune reprezentanţii Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj atrag un semnal de alarmă cu privire la sănătatea mediulu cât şi a trupului.
    La acestă acţiune sunt invitaţi să participe reprezentanţi din partea Consiliul Judeţean Gorj, autorităţii publice locale din comuna Runcu şi ai Obştii Muntele Runcu.
    Gorjenii sunt aşteptati la ora 10.00 în zona Nări din situl Natura 2000 Nordul Gorjului de Vest, pe Cheile Sohodolului, pentru a participa la această manifestare.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite