Târgu-Jiu: Cross împotriva drogurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziua Mondială de Luptă Împotriva Traficului şi Consumului de Droguri a fost marcată, astăzi, la Târgu-Jiu. Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Gorj a organizat o serie de acţiuni menite să tragă un semnal de alarmă în ceea ce priveşte acest fenomen.

 Astfel, în Parcul Central „Constantin Brâncuşi“ au fost derulate concursuri de cross în cadrul cărora au fost prezentate mesaje-antidrog.

image

Câştigătorii concursului de cross au fost premiaţi cu şepci şi tricouri

„40 de elevi şi studenţi au participat la acţiunile sportive. Ziua Mondială Împotriva Drogurilor este marcată în fiecare an, pe 26 iunie, însă noi am început mai devreme. Tot astăzi, copiii vor împărţi trecătorilor o mie de pliante antidrog “, a precizat Laurenţiu Şoşoi, şeful Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Gorj.

Acţiunile au fost iniţiate în colaborare cu Inspectoratul de Poliţie Gorj precum şi cu Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Gorj. Reprezentanţii DSP Gorj au montat un cort, în Parcul Municipal, cu destinaţia de punct de informare pentru gorjenii care vor să afle mai multe despre cum se pot proteja de droguri.

image

A fost amenajat un punct de informare a populaţiei privind riscurile pe care le implică consumul de droguri

 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite