Târgu-Jiu: Au început lucrările de înfrumuseţare a oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bordurile şi semnele de circulaţie au fost vopsite cu roşu şi alb chiar în ziua de mărţişor
Bordurile şi semnele de circulaţie au fost vopsite cu roşu şi alb chiar în ziua de mărţişor

Angajaţii Primăriei Târgu-Jiu au început lucrările de înfrumuseţare a oraşului. Banii alocaţi în acest sens se ridică la cinci milioane de lei.

Lucrările de înfrumuseţare constau în vopsirea stâlpilor, bordurilor pietonale, a marcajelor rutiere precum şi a semnelor de circulaţie din municipiul Târgu-Jiu. Activitata de înfrumuseţare face parte din proiectul de reabilitare a străzilor. Reabilitarea străzilor a început pe strada Lotrului din Târgu-Jiu şi constă în acoperirea şi plombarea gropilor care au apărut în urma topirii zăpezii. Primăria a alocat pentru acest capitol 1.600.000.  
În câteva zile va începe curăţirea parcurilor şi toaletarea arborilor. „Vor fi achiziţionaţi peste 2000 de arbori şi arbuşti şi vor fi îndepărtaţi aceia care s-au deteriorat după perioada iernii. De asemenea, avem alocaţi un milion de lei pentru achiziţionarea de băncuţe şi coşuri de gunoi. Mobilierul urban va fi amplasat până de Paşte. Pentru lucrările de înfrumuseţare sunt angrenaţi peste o sută de angajaţi ai Primăriei. În prezent, oraşul are o notă cenuşie, dar în câteva zile va avea o altă înfăţişare“, a declarat Alexandru Zaharia, directorul Direcţiei de Servicii Comunale din cadrul Primăriei Târgu-Jiu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite