„Talismanul norocos“ al unui primar gorjean la pariuri sportive. A câştigat aceleaşi sume de bani cu care l-a împrumutat pe un subaltern

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul comunei Roşia de Amaradia, Liviu Cotojman, a câştigat la pariuri sportive, după ce l-a împrumutat pe şoferul de pe microbuzul de transport elevi. Mai mult decât atât, edilul a câştigat exact aceleaşi sume cu care l-a împrumutat pe subalternul său.

Liviu Cotojman a crezut că este vorba de hazard când a câştigat, în vara anului trecut, suma de 1400 de lei la pariuri sportive imediat după ce l-a împrumutat pe şoferul Dumitru Cotiga cu exact aceeaşi sumă:

„Trebuia să-şi repare maşina pentru că vroia să plece la cules de ciuperci. Nu avea bani suficienţi, aşa că l-am ajutat. Am jucat apoi la pariuri. Am pus 16 meciuri şi am pierdut unul singur. Am câştigat la «şansă» câştigat exact suma de 14 milioane de lei“.

Un nou împrumut, un nou castig

Norocul s-a repetat zilele trecute, când primarul comunei Roşia de Amaradia l-a împrumutat din nou pe acelaşi şofer cu cinci milioane de lei pentru a urma un curs de manager şofer de microbuz. Fără acest atestat, Primăria nu poate să obţină licenţa de transport pentru microbuzul de transport elevi. Primarul Cotojman a rămas mască, după ce fenomenul s-a repetat şi a câştigat la pariuri sportive tot aceeaşi sumă cu care l-a împrumutat pe şofer: „I-am dat suma de cinci milioane de lei pentru a urma cursul respectiv şi am pus la pariuri mai multe biletele pe mai multe zile. Am câştigat în total exact suma de cinci milioane de lei. Este greu de explicat. Le-am spus la toţi ce s-a întâmplat, dar unii nu mă cred. Probabil că mi-a cerut să-i împrumut banii din suflet şi aşa a venit şi norocul“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite